Američki novinar ZAPREPAŠĆEN scenom iz Pionira: “To je jedna izuzetno neprijateljska serija”

Američki košarkaški trener i novinar Fren Frašila ostao je zaprepašćen slikom iz Pionira.

Frašila je na društvenim mrežama prokomentarisao navijače na tribinama hale "Aleksandar Nikolić" tokom majstorice između Crvene zvezde i Partizana i zaključio da je publika na najžešćim NBA mečevima "vrtić" u odnosu na, u ovom slučaju, Delije.

"Prijatelj mi je poslao sliku sa pete utakmice između Partizana i Crvene zvezde. To je jedna izuzetno neprijateljska serija. Poluvreme je i sudije su odbile da se vrate na teren. Zbog ovoga utakmice kao što su Djuk – Karolina i Voriorsi – Seltiksi izgledaju kao odmor u vrtiću", napisao je Frašila.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde osvojili su šampionsku titulu u ABA ligi, pošto su u odlučujućoj utakmici finala pobedili Partizan sa 80:77.

Početak drugog poluvremena kasnio je pošto se praznio deo partera blizu tunela kuda sudije izlaze na teren. U više navrata tokom prvog poluvremena, ali i za vreme pauze navijači su pozivani da ne ubacuju ništa na teren.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Posle nešto više od tri minuta igre u trećoj četvrtini, meč je prekinut. Posle nekoliko sudijskih odluka zbog koje su protestovali igrači i klupa Crvene zvezde, navijači su sa tribina počeli da ubacuju razne predmete na teren.

U svačionicu su se prvo povukli arbitri, a potom i košarkaši oba tima. Tribine nekadašnjeg Pionira su potom ispražnjene posle nešto manje od 40 minuta, a meč je nastavljen posle sat vremena.

(Kurir sport)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: