4 igrača napuštaju Crvenu zvezdu!? Ko je najslabija karika!?

Idu i Vukanović i Slavoljub Srnić?

Vreme je za svežu krv u svlačionici u Ljutice Bogdana.

A da bi se to desilo Crvena zvezda će prvo morati da pročisti sopstvene redove pa bi u narednih nekoliko meseci više igrača moglo da preuzme ispisnicu.

Već smo pisali da bi Zvezdu, bez daljih finansijskih posledica, trebalo da napusti Aksel Bakajoko, ali iz kluba bi mogli da odu i neki značajniji fudbaleri poput Milana Gajića i Radovana Pankova, kojima ugovor ističe narednog leta, ali kojima prema informacijama Sportskog žurnala neće biti ponuđen nastavak saradnje.

Prosto, u Zvezdi su procenili da je Marko Gobeljić pouzdanije rešenje na desnom beku, pa će 29-godišnji Kraljevčanin dobiti novi ugovor, dok će Gajić napustiti Topčidersko brdo.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kad je dolazio iz Bordoa pristao je na duplo manju platu, u Beogradu prima oko 30.000 evra mesečno, ali i to je preveliki izdatak za rezervnog desnog beka.

Isti je slučaj, piše dalje Žurnal, i sa Radovanom Pankovim, i njegov ugovor ističe sledećeg leta, a nema naznaka da će mu biti ponuđen ostanak. Možda i zato što Zvezda želi da u vatru gurne mlade snage Andreja Đurića Stefana Lekovića?

Pankov i Gajić bi naravno dobili dozvolu da za simbolično obeštećenje odu već u januaru, ali je realnije ipak da sačekaju istek ugovora i kao slobodni agenti pronađu dobre angažmane.

Već ovog decembra ugovori ističu i Aleksi Vukanoviću Slavoljubu Srniću, a nema naznaka ni da će njima biti ponuđen produženi boravak.

Bez ugovora će od leta biti i Milan Rodić, ali kako smo pisali još u septembru ostanak levog beka je jedan od prioriteta crveno-belih, pošto teško da će Zvezda naći bolje rešenje.

Stoga će Rodiću svakako biti ponuđen novi ugovor, kakav je nešto ranije već potpisao Mirko Ivanić. Ostaje samo da se vidi da li će ga on i prihvatiti, ali zasad nema brige po tom pitanju.

Mozzartsport