4.000.000 za Njegoša? Da li je dovoljno?

Uspesi Crvene zvezde u Evropi nisu samo značajni zbog priliva novca u kasu.

Crvena zvezda je uspela da savlada Gent, a možda i najveći junak jeste Njegoš Petrović, momak koji je fantastičnim golom otvorio utakmicu i samim tim otvorio vrata crveno-belima plasmanu u drugi krug.

Mnogi su se pitali odmah nakon tog gola koja je njegova cena i da li Zvezda planira da ga proda već ove zime.

Odgovor je teško prozreti, imajući u vidu aktuelnu situaciju sa koronavirusom.

Terzić je još prošle zime govorio o Petroviću, Gavriću i Nikoliću kao igračima koje planira da proda preko leta, što se nije desilo baš zbog gore navedene situacije, a izgovorio je i da je cena Petrovića 4 miliona evra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak, ta suma od Sportinga iz Lisabona je odbijena za Njegoša Petrovića ovog leta, Zvezda se nadala da može bolje da prođe od prodaje ovog fudbalera i ovaj gol samo je dodatno pojačao nadanja u klubu.

Radi se o vezisti koji nije baš briljirao ove sezone, ali je ovaj gol promenio stvari, dao samopouzdanje momku rođenom 1999. godine i mnogi veruju da bi cena mogla dodatno da poraste.

Ne zaboravimo samo da Rad ima pravo na 20% od naredne prodaje, pa bi u slučaju cene od 4 miliona evra, Zvezda prihodovala 3,2 miliona, a Rad 800 hiljada evra.

Realnost u ovom trenutku jeste da cena ne može da ide preko 4 miliona usred činjenice da Petrović nema mesto startera u Zvezdi kada su svi spremni, pa verujemo da bi svi u klubu bili i više nego zadovoljni ovakvom ponudom

Sportske.net