12 Zvezdinih igrača se vraća sa pozajmice, šta sad sledi?

Crvena zvezda ima veliki broj  igrača  na platnom spisku pa treba očekivati veliki broj odlazaka ovog leta, a pored toga, postoji i veliki broj fudbalera koji su prethodnih 12 meseci igrali na pozajmicama.

Ima ih čak 14, mnogi su igrači u Grafičaru, a ima i onih koji su svoje minuta beležili u jačim timovima.

Svima pozajmice ističu na kraju ove sezone, tačnije, 30. juna 2019. godine, pa od tog trenutka postaju fudbaleri Crvene zvezde.

Aleksa Terzić se vraća sa pozajmice iz Grafičara i karijeru najverovatnije nastavlja u Fiorentini, a pored njega iz Grafičara se vraćaju i Strahinja Krstevski, Stefan Cvetković, Aleksandar Stanković, Jug Stanojev i Veljko Nikolić.

Svoju misiju u sadašnjim klubovima završili su i Ze Markos (OFK Grbalj), Nikola Krstović (Zeta), Dejan Vidić (Zemun), Dejan Meleg (Levadiakos), Miloš Čupić (Zlatibor) i Ibrahim Tanko (Bežanija).

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kakav je Zvezdin plan za ove momke i kakav je plan za momke koji stižu iz omladinskog pogona poput Erakovića, Gordića, Kupusovića, Jočića i ostalih?

Meleg je najveće pitanje, vraća se sa pozajmice i imajući u vidu da nije dobio šansu u Crvenoj zvezdi treba očekivati prodaju, dok je situacija sa ostalim igračima drugačija, velika većina je u razvoju ili su tek stigli u Crvenu zvezdu, pa treba očekivati novu pozajmicu ili makar šansu u prvom timu.

Krstović i Ze Markos su bili solidni u crnogorskom šampionatu i mogli bi da dobiju šansu kod Milojevića naredne sezone, ali više kao epizodisti.

Dakle, od 12 imena, teško je da ćemo nekoga gledati u bitnoj ulozi naredne sezone kod aktuelnog šampiona Srbije...

sportske.net