10 novih igrača se priključilo prvom timu Crvene zvezde! Među njima i Rus

Usled reprezentativne pauze, nekoliko fudbalera crveno-belih se odazvalo svojim nacionalnim timovima, dok su drugi dobili "produženi" odmor

Omladinska škola Crvene zvezde važi za pravu "fabriku" talenata, a još jedna potvrda toga je i da je čak deset fudbalera iz omladinske selekcije crveno-belih priključeno prvom timu, koji sa klupe predvodi Miloš Milojević.

Na spisku su se našli Bogdan Marinković, Luka Lečić, Bratislav Marić, Vladislav Goldin, Dragan Miranović, Luka Bošković, Mateja Radonjić, Luka Sandulović, Boris Matić i Jusuf Fajsal. 

Većina njih je do sada nastupala za omladinsku selekciju crveno-belih, ali ima i onih koji su iz juniorske selekcije Grafičara odmah prekomandovani u prvi tim.

Razlog za to je prijateljski meč protiv Modriče, koji će Crvena zvezda odigrati u subotu od 17 časova u Republici Srpskoj. Usled reprezentativne pauze, nekoliko fudbalera crveno-belih se odazvalo svojim nacionalnim timovima, dok su drugi dobili "produženi" odmor.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naravno, oni sa manjom minutažnom u dosadašnjem delu sezone, nastavili su sa treninzima, uz "pojačanje" mladih snaga, te će u Modriči sasvim izvesno podeliti minutažu.

Uz to, ovo je odlična prilika za Zvezdine omladince da se dokažu, i pokažu stručnom štabu i Milošu Milojeviću da u budućnosti mogu da računaju i na njih.

(Telegraf.rs)